Ciekawe góralskie nowinki, ale nie tylko. Interesujący ludzie, wesoła atmosfera. Najświeższe informacje. To wszystko czeka na Ciebie! Wyraź własną opinię. Czekamy na Ciebie!
Szukam firmy jak w temacie. Mam do wykonania stelaże pod siedziska z masażem. Fotele montowane są na płytach z blachy i potrzebują kogoś kto dokładnie wytnie dla mnie otwory w przygotowanych wcześniej arkuszach. Znacie kogoś godnego polecenia?
Szukasz kogoś kto zrobi gotowy projekt czy tylko zajmie się cięciem? Znam firmę która świadczy kompleksowe usługi w zakresie obróbki metali i mogę ci podać do niej namiary. Z tego co wiem to realizują zlecenia tylko od ilości ponad tysiąc sztuk.
Na dany moment mam około dwa tysiące arkuszy i chciała bym to zrobić wszystko naraz. W zależności od sprzedaży możliwe że w niedługim czasie będę miała więcej tego typu zleceń. Wszystko zależy od tego jak będzie przebiegać współpraca.
Polecam zajrzeć na stronę br-technology.pl. Firma zajmuje się usługami z zakresu obróbki metali i w ich ofercie znajdziesz takie usługi jak frezowanie, gięci czy cięcie laserowe. Firma bardzo rzetelna więc jeżeli zależy ci na terminowości i dobrej cenie to zainteresował bym się ich ofertą :)
Prowadzę firmę informatyczną i zlecałem im cięcie blach w Białymstoku pod nowoczesne szafy serwerowe. Na stronie http://br-technology.pl/ciecie-blach-metali/ znajdziesz więcej informacji na ten temat ale polecam kontaktować się osobiście to odpowiedzą na wszystkie pytania :) Firma posiada duże doświadczenie w obróbce metali. Polecam!
Również korzystałam z usług. Zainteresował mnie nowoczesny sprzęt który u siebie posiadają przez co jakość jest na najwyższym poziomie. Co do ceny to wszystko zależy jaka ilość cię interesuje i jak skomplikowany jest wzór.
Co do ceny to będę miała porównanie jak dostanę wycenę ale jakość nie jest aż tak ważna bo te elementy i tak są zakryte przez obicie. Kwestia że nie może być ostrych krawędzi bo mogą one rozerwać materiał.