Ciekawe góralskie nowinki, ale nie tylko. Interesujący ludzie, wesoła atmosfera. Najświeższe informacje. To wszystko czeka na Ciebie! Wyraź własną opinię. Czekamy na Ciebie!
Jak myslicie czy przy obrotach rzędu kilku milionów euro, warto zarudniac osobę lub osoby, które będą się zajmowały audytem działu księgowości. Wydaje mi się, że jest na to chyba za wcześniej, ale moje działy finansowe proszę o reakcję.
Wydaje mi się, że obroty tego rzędu nie wskazują na to, żeby takie osoby zatrudniać. Generalnie to nie obroty powinny wskazywać na taką konieczność. Ja proponuje zatrudnić firmę zewnętrzną, to zawsze jest pozytywny aspekt w całej kontroli.
W takim przypadku tylo firma zewnetrzna da radę ogarnąc bieżącą kontrolę. Zdecydwoanie polecam w tym przypadku firmę SWGK, którea tego rodzaju audytów przeprowadziła już setki, jeśli nie tysiące. Wszystko w jak najlepszym porządku i przeprowadzone według określonych zasad.
Tutaj można znaleźć całą ofertę http://swgk.pl/pl/uslugi/audyt/audyt-ksiegowy, która cenowo wypada zdecydowanie lepiej niż u konkurencji. Sztywnych stawek oczywiście nie ma, bo wszystko jest uzależnione od ilosci pracy do wykonania.