Ciekawe góralskie nowinki, ale nie tylko. Interesujący ludzie, wesoła atmosfera. Najświeższe informacje. To wszystko czeka na Ciebie! Wyraź własną opinię. Czekamy na Ciebie!
Siema, jestem fanem adrenaliny i lubię próbować nowych sportów. Teraz myślę o kitesurfingu. Chciałbym sobie trochę pośmigać, ale nie ukrywam, że moi znajomi nie uprawiają takich sportów, więc ciężko znaleźć mi dobry, polecony kurs. Może Wy możecie mi coś polecić? Będę mega wdzięczny za informacje!
Cześć, ja też niedawno zacząłem przygodę z kitesurfingiem i wybrałem Kite Station. Mogę z czystym sumieniem polecić ich kursy kitesurfingowe, bo są naprawdę wysokiej jakości. Ceny nie są przerażające, także jeśli masz ochotę odpocząć chwilę we Włoszech na kitesurfingu, koniecznie zgłoś się do nich!
Witam, my z moim chłopakiem też byliśmy na tych kursach i jesteśmy pod wrażeniem ich poziomu merytorycznego! Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz pod tym adresem kitestation.pl/szkolenia/, więc sprawdź i koniecznie zapisz się na szkolenie!