Ciekawe góralskie nowinki, ale nie tylko. Interesujący ludzie, wesoła atmosfera. Najświeższe informacje. To wszystko czeka na Ciebie! Wyraź własną opinię. Czekamy na Ciebie!
Witam. Chce Was zapytać.. jakie tak naprawdę warto kupić deski tarasowe? Jakie sa u Was deski? Jestem mega ciekaw, bo sam niedługo chce zlecić firmie, projekt takiego tarasu i kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Może ktoś z Was mi coś poleci?
Ja korzystam z desek tarasowych kompozytowych i zdecydowanie mogę Ci je polecić. Są bardzo dobre, super jakość i bardzo trwałe. Akurat je kupiłam z tej stornki, w super cenie i zdecydowanie mogę Ci powiedzieć, że to był jeden z lepszych dealów, jakie zrobiłam od ho ho, nie wiem jak dawna ;)
Ta firma, Grupa Ecco, jest zdecydowanie jedna z lepszych, jeśli chodzi o takie oferty różnych desek itp. Widać, że to profesjonaliści, którzy stawiają na jakość. Sam tez niedługo sfinalizuję z nimi transakcje, bo przejrzałem różne oferty i to u nich się najbadziej opłaca kupować. Także nie pozostaje mi nic innego jak.. polecić tę firmę!