Ciekawe góralskie nowinki, ale nie tylko. Interesujący ludzie, wesoła atmosfera. Najświeższe informacje. To wszystko czeka na Ciebie! Wyraź własną opinię. Czekamy na Ciebie!
Jestem w trakcie planowania dojazdu do swojego domu pod Gliwicami. Potrzebuje dobrego kruszywa, do jej usypania. Może ktoś z was zna dobrą firmę i może coś polecić?
Twoja odpowiedź niezbyt wiele wnosi do dyskusji wiec nie wiem po co takie komentarze w ogóle piszesz. Chodzi mi bardziej o polecenie czegoś sprawdzonego. Wyszukać byle co w internecie to nie sztuka
W kwestii kruszywa Gliwice mają całkiem niezły wybór. Co prawda nie ja, ale firma w której pracuje, brała ostatnio kruszywo stąd: http://www.wykopiemy.pl/pl/page/kruszywa. Jak to w firmie, nas przekonała głównie cena ;) ale byli terminowi a kruszec był dobrej jakości i na swoje prywatne inwestycje też bym ich pewnie brał bo się sprawdzili.
Dzięki wielkie za tak konkretną odpowiedź. Właściwie to tego mi trzeba było. Faktycznie mają lepsze ceny niż to co widziałem do tej pory. No i wybór całkiem spory, więc będę dzwonił i się dowiadywał. Jeszcze raz dzięki